Az ED&F Man egy 3 éves kutatási programnak köszönhetően újabb mérföldkőhöz ért a kérődzőket érintő cukorpótlás területén.

A folyékony takarmányok szakértőjeként az ED&F Man a Bolognai Egyetemmel közösen egy kiterjedt kutatási programot vitt véghez. A legújabb eredmények segítenek jobban megérteni a cukor lebomlását a bendőben.
A Cornell Egyetem ezen kutatás eredményeit felhasználva frissítette a CNCPS 6.55 verziójának dinamikus modelljében az A4-es frakciót, amely a cukrokat jelzi. A kd érték (lebomlás mértéke) így 20%/órás értékről 60%/órára változott a melasz és egyéb folyékony takarmányok esetében.
A CNCPS-re alapozott kereskedelmi szoftverek (NDS és AMTS) ezentúl összhangban lesznek a legújabb kutatások és terepi kísérletek eredményeivel, amelynek köszönhetően jobban megérthetjük a cukor pozitív hatását a következő területeken:

  • Gazdaság
  • Környezet
  • Állatjólét

Amennyiben kíváncsi a teljes kutatási eredményre vagy bármilyen kérdése van a kd érték alkalmazásával kapcsolatban, keresse bátran csapatunkat.