MIBEN KÜLÖNBÖZÜNK

FENNTARTHATÓSÁG

A Westway-nél büszkék vagyunk rá hogy különböző élelmiszerpari (cukor, élesztő, keményítő) mellékterméket hasznosítunk amelyek különleges előnyökkel ruházzák fel termékeinket.

A rostemésztés növelésén és globálisan azállti teljesítmény növelésén keresztül hozzájárulunk az elsődleges mezőgazdasági termékek hatékonyabb felhasználásához.

FOLYAMATOS INNOVÁCIÓ

Kezdetben a kérődzők takarmányozásában a melasz használata kimerült az ízletesség növelésében és a válogatás csökkentésében.

Az elmúlt évtizedben kiderült, hogy a cukrok a jólismert energetikai szerepük mellett nagy szerepet játszanak a bendő megfelelő működésében és hatékonyságának növelésében.

Nemrégiben az is kiderült, hogy a folyékony takarmányokban kombinált, különböző forrású cukrok, oldható fehérje és szerves savak hatékonyabban növelik a rostemésztést mint ezen komponensek külön-külön.

A Westway-nél mindig a jövőbe tekintünk..

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS A FEJLESZTÉSEKBEN

A folyékony takarmányok specialistájaként elkötelezettek vagyunk, hogy precíziós termékeinkkel segítsük partnereinket teljesítményük optimalizálásában.

Pontosan ezért vesz részt az ED&F Man egyetemekkel és kutatóintézetekkel közösen különböző kutatásokban. Ezen programok segítségével cégcsoportunk páratlan tudásra tehet szert a folyékony takarmányokat illetően.

Ez olyan tudás amelyet a mindennapi munkában és termékfejlesztésben használhatunk fel.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Modern és precíz gyártóüzemünkben képesek vagyunk folyékony alapanyagok és adalékanyagok széles választékának felhasználásával kifinomult folyékony takarmányok előállítására.

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG

A teljes ellátási láncunkat szigorúan ellenőrzött logisztikai elemekkel minőségellenőrzési rendszerekkel irányítjuk. A legfőbb célunk hogy partnereinknek garantálhassuk a termékeink biztonságosságát és állandó magas minőségét.